Activiteit

Business Meeting: Ontdek de 5 geheimen van een Great Place to Park

27 september
2022
27 september 2022
12:00 tot 17:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Kennisplatform CROW
2 minuten lezen

Tijdens deze business meeting georganiseerd door Vastgoed Journaal wordt je door drie sprekers meegenomen in de wereld van het parkeren. Verschillende facetten worden besproken, o.a. de do’s  en dont’s om dé parkeervoorziening te creëren waar bezoekers graag terugkeren, de huidige parkeernormen en de invloed hiervan  op nieuwbouwontwikkelingen en mobiliteitshubs en de inzet van deelmobiliteit bij parkeergarages. 

Programma

12:00 uur Ontvangst met lunch en netwerken

13:00 uur Inleiding door Mariska Kornet, Acquisition Manager bij Interparking Ontdek de 5 geheimen van een Great Place to Park 

Parkeren is geen doel op zich, maar wel een belangrijk onderdeel van de reis die iemand maakt. Daarom ligt bij Interparking, al sinds de realisatie van de eerste parking in Brussel (in 1958), de focus op een tevreden bezoeker. In driekwartier tijd neemt Mariska Kornet je mee in de 5 geheimen van een Great Place to Park en onthult de do’s en dont’s om dé parkeervoorziening te creëren waar bezoekers graag terugkeren.

13:45 uur Marco de Jong, directeur en adviseur bij Empaction, neemt neemt je mee in een interactieve sessie over de huidige parkeernormen en de invloed hiervan op nieuwbouwontwikkelingen aan de hand van actuele cases in diverse steden. 

  • Hoe zorgen we er voor dat steden kunnen groeien met de zo nodig te bouwen nieuwe woningen en hoe houden we deze steden daarbij bereikbaar en leefbaar?
  • Hoe groeien we in aantal inwoners maar niet (in dezelfde mate) in het aantal auto’s in eigen bezit?
  • Parkeernormen, mobiliteitsplannen, parkeer- of mobiliteitsfonds.
  • Wat werkt in de soms tegenstrijdig lijkende belangen tussen gemeenten en
    projectontwikkelaars, hoe gaan we samen door?

14:30 uur Pauze

15:00 uur Jeroen Drenth, commercieel directeur bij Continental CAR PARKS, vertelt je vervolgens meer over mobiliteitshubs en de inzet van deelmobiliteit bij parkeergarages en hoe de parkeergarage als oplossing kan dienen voor een lokaal energievraagstuk.

  • Mobiliteitshubs
  • Inzet deelmobiliteit
  • De parkeergarage als oplossing voor het lokale energievraagstuk

15:45 uur Afsluiting en borrel

Meer informatie en aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 295 euro excl. BTW p.p. Klik voor meer informatie hier of om je aan te melden voor het event.