Over het kennisnetwerk

Waarom kennisnetwerk Mobiliteitshubs?

De maatschappelijke opgaven, waarbij knooppunten en mobiliteitshubs een belangrijke rol spelen, worden steeds complexer. Van jou als professional vraagt dat nogal wat. Het is goed om te weten dat er een plek is waar data, informatie en kennistoepassing rond knooppunten en mobiliteitshubs bij elkaar komen. CROW faciliteert speciaal voor jou een digitale community: Kennisnetwerk Mobiliteitshubs.
Je vind hier o.a. het actuele nieuws rondom dit onderwerp, geplande informatieve bijeenkomsten, webinars, kennisdocumenten, tools, casussen en artikelen gerangschikt op actuele thema’s en type hubs. We delen hier onze kennis en stellen jou in de gelegenheid te reageren, vragen te stellen of de vragen van anderen te beantwoorden. Op dit platform bieden we je bovendien de mogelijkheid in contact te komen met andere professionals.

Hoe werkt kennisnetwerk Mobiliteitshubs?

Het kennisnetwerk is een community voor leden. Je meldt je eenmalig kosteloos aan en kunt vervolgens gebruik maken van de verzamelde kennis op het platform. Door actief te reageren op artikelen, houden we samen de inhoud relevant. Heb jij interessante kennis, informatie of ervaringen opgedaan rondom de thema’s op dit kennisnetwerk. Deel je kennis met anderen binnen het netwerk. Voor meer informatie of suggesties kun je ons bereiken op: erna.vantwesteinde@crow.nl.
Door lid te worden van de community mobiliteitshubs kun je in contact komen met collega’s en experts door heel Nederland. Ken je professionals waarvoor dit netwerk ook interessant kan zijn? Nodig ze dan uit om bij ons aan te sluiten via de knop ‘Professionals uitnodigen’.