Contact

#DURFTEVRAGEN

Kennisnetwerk mobiliteitshubs

Meer weten over de activiteiten van het kennisnetwerk mobiliteitshubs? Of heb je een idee voor een bijdrage? Neem dan contact op met Edwin Thoen van CROW. 

Heb je suggesties of toevoegingen voor deze online omgeving? Bijvoorbeeld een nieuwtje of wellicht een interessante best-practice of kennisproduct? Neem dan contact op met Brandon van Spall van CROW.

Helpdesk Mobiliteitshubs

Heb je een inhoudelijke vraag of een opmerking rond het thema mobiliteitshubs? Neem dan contact op met de Helpdesk Mobiliteitshubs. Je ingestuurde vraag wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen.

Helpdesk CROW

Voor een inhoudelijke vraag over één van de kennisproducten van CROW kan je terecht bij de helpdesk. Controleer voordat je een vraag stelt eerst de algemene veelgestelde vragen en veelgestelde vragen rondom een thema. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Stel dan je vraag via het helpdesk-formulier. Je vraag komt direct binnen bij de helpdeskmedewerkers. Zij bepalen wie je het beste kan helpen met je vraag. Vervolgens neemt een inhoudelijk deskundige telefonisch of per e-mail contact met je op. Je ontvangt binnen vijf werkdagen een antwoord op je vraag.