Nieuws

Alle relevante nieuwsartikelen vind je onderstaand. Zoek je informatie over een specifiek thema? Klik dan op de beschikbare thema's in de rechterkolom. Je kunt je waardering voor een artikel laten zien door deze een like te geven of laat een reactie achter in de daarvoor bestemde ruimte.

Voorwaarden bekend van prijsvraag ontwerp duurzame mobiliteitshub

CROW en het ministerie van IenW hebben de voorwaarden vastgesteld van de prijsvraag voor het ontwerp van de meest duurzame mobiliteitshub.

Prijsvraag voor ontwerp meest duurzame mobiliteitshub

Hoe ontwerp je de meest duurzame mobiliteitshub? Het beste antwoord op die prijsvraag levert de indiener 10.000 euro op.

Mobiliteitshubs in steden - Laat je inspireren tijdens Infratech2023

Tijdens de Infratech kennissessie Mobiliteitshubs in steden staan succesvolle voorbeelden van stedelijke hubs centraal. Ben jij er bij?

Uitgebreid CROW-programma tijdens InfraTech 2023

Bijna dertig gratis CROW kennissessies tijdens InfraTech 2023. Het thema van deze editie van InfraTech is ‘Move Forward’.

Handreiking koppelt mobiliteitshubs aan energie en ruimte

De 'Handreiking Energie en mobiliteitshubs' van CROW-KpVV geeft een eerste aanzet voor de realisatie van integrale hubs waarin ruimte, mo...

Hoe kom je tot een samenhangend netwerk van regionale mobiliteitshubs?

CROW-KpVV heeft een handreiking uitgebracht voor het realiseren van een samenhangend netwerk van mobiliteitshubs en ov-knooppunten.

Zo gaan hubs er uitzien

Een logo bestaande uit een groene druppelvorm met hierop het woord ‘hub’. Zo herken je in de toekomst een HUB waar bijvoorbeeld deelfie...

Provincie Gelderland zet in op 3 soorten hubs

De provincie Gelderland werkt aan een netwerk van hubs. In een animatievideo lopen ze langs de plannen.

Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit

Op 5 en 6 oktober 2022 was CROW aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte en Mobiliteit in Utrecht. Een korte terugblik op de goed bezochte kennisses...

Grip krijgen op bereikbaarheid van stad en regio dankzij multimodale netwerkkaders

CROW ontwikkelt cursus Werken met multimodale netwerkkaders . Een unimodale aanpak gericht op enkel het autoverkeer werkt niet meer. Met een multim...