Kennisplatform CROW

CROW is één van de partijen die ervoor zorgt dat de fysieke leefomgeving in Nederland een fijne plek is om te verblijven en dat je er op een duurzame en prettige manier kunt verplaatsen.

Of je nu onderweg bent naar je werk, school, of terug naar huis, iedere Nederlander merkt dagelijks de impact van ons werk. Bij CROW ontwikkelen we kennis over infrastructuur en mobiliteit in de fysieke leefomgeving. We bieden praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Die kennis is beschikbaar via de online kennisbank, in richtlijnen en handreikingen. We bevorderen de toepasbaarheid met een palet aan cursussen en opleidingen om de kennis direct toe te kunnen passen.  

Omdat deze kennis door de hele sector wordt toegepast kan je je steeds duurzamer verplaatsen, is de openbare ruimte voor iedereen toegankelijk en verlopen aanbestedingstrajecten efficiënter. Samen zijn wij de drijvende kracht achter een duurzame inrichting van de fysieke leefomgeving van Nederland, zodat iedereen veilig en tevreden op weg kan.  

Meer over CROW

Lees meer over onze visie en missie op onze website crow.nl.