Prijsvraag meest duurzame mobiliteitshub

Ding mee naar de titel meest duurzame mobiliteitshub!

Ben jij betrokken geweest bij de realisatie van een mobiliteitshub, of heb je gewerkt aan de ontwikkeling van een inspirerend concept? Misschien geeft jouw organisatie op een innovatieve en duurzame manier invulling aan de bouw van een hub of leg je net de laatste hand aan een vernieuwend ontwerp?

Dan komt jouw ontwerp in aanmerking voor de titel Meest Duurzame Mobiliteitshub en maak je kans op € 10.000,-.

Help CROW en het ministerie van IenW in hun zoektocht naar de meest duurzame mobiliteitshub in Nederland en doe mee aan de prijsvraag.

Dit zoeken we:

Samenhangende aanpak
Een integrale, samenhangende aanpak voor het ontwerp en beheer van een mobiliteitshub als onderdeel van een toekomstbestendig mobiliteitssysteem. Op basis van people, profit, planet.

Duurzame energievoorziening
Mobiliteitshubs moeten worden ingebed in de stedelijke omgeving waarbij duurzame energievoorziening een steeds belangrijker thema wordt.

Inclusief en toegankelijk
Naast de harde, fysieke kant van een hub is het van belang om ook de zachte, gebruikerskant mee te nemen in het ontwerp, met inbegrip van inclusief en toegankelijk gebruik.

Toekomstbestendig ontwerp
Een goed ontwerp is flexibel aanpasbaar in de tijd en beschikt over een breed gedragen exploitatiemodel.

Dit kun je winnen:

1e prijs: € 10.000,-
2e prijs: € 2.500,-
3e prijs: € 2.500,-

Een deskundige jury, afkomstig uit de wetenschap, overheid en andere organisaties, beoordeelt de inzendingen. Tijdens het Nationaal Verkeerskundecongres 2023 op 2 november in Amsterdam maken we de prijswinnaars bekend.

Een overzicht van alle inzendingen verschijnt onder meer op www.mobiliteitshubs.nl. Ook zal er aandacht zijn voor de ingediende ontwerpen in diverse vakbladen, op bijeenkomsten en op social media.

Zo doe je mee:

Jouw inzending kun je tot 1 september 2023 sturen naar prijsvraaghub@crow.nl. De inzending blijft uiteraard jouw intellectueel eigendom. Het draait bij deze prijsvraag vooral om het opdoen van inspiratie.

Voor meer informatie en de voorwaarden van de prijsvraag klik hier.

Inspireer en doe mee!