Activiteit

Congres Duurzame Mobiliteit

14 mei
2024
Dinsdag 14 mei 2024
09:00 tot 17:00
Congres
Profielfoto van Kennisplatform CROW
1 minuut lezen

Kennisplatform CROW, CE Delft, Berenschot, VNG, IPO, Panteia en DRIFT hebben de handen wederom ineen geslagen om de tweede editie van het Congres Duurzame Mobiliteit te organiseren over de transitie naar duurzame mobiliteit. Op dinsdag 14 mei ben je van harte welkom bij Villa Jongerius in Utrecht. Kom je ook? Meld je hier aan.

55% Co2-reductie in 2030 ten opzichte van 1990 is nogal een ambitie

Bij de realisatie daarvan is jouw hulp hard nodig. Tijdens het Congres Duurzame Mobiliteit krijg je hulpmiddelen en handvatten aangereikt om aan de slag te gaan. Want waar begin je? En welke stappen moet je zetten om dichter bij die ambitie te komen? Daarin trekken we graag samen met jou en andere vakgenoten op. Door kennis en ervaringen uit te wisselen, praktijkvoorbeelden aan elkaar te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan. Want we hebben elkaar nodig om de transitie naar duurzame mobiliteit te kunnen realiseren. 

Tijdens deze dag neemt CROW'er en tevens dagvoorzitter Guy Hermans je mee door het plenaire programma. Fietsprofessor en keynote spreker Marco te Brömmelstroet geeft je een andere kijk op mobiliteit. 

Voor wie

Speciaal voor professionals die werken bij of voor gemeenten en provincies die bezig zijn of concreet aan de slag willen met duurzame mobiliteit.

Waar en wanneer

  • Tijd: 9.30 - 17.00 uur.
  • Locatie: Villa Jongerius, Doctor M.A. Tellegenlaan, Utrecht.

Aanmelden

Het congres is kosteloos, omdat CROW-KpVV (Kennisprogramma Verkeer en Vervoer) het belangrijk vindt dat we kennis op dit terrein met elkaar delen en verder brengen om de ambitie van 2030 waar te kunnen maken.

Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Verzeker je van een plek en meld je vandaag nog aan. 

Programma en aanmelden