Nieuwsbericht

Uitgebreid CROW-programma tijdens InfraTech 2023

Profielfoto van Kennisplatform CROW
12 december 2022 | 1 minuut lezen

CROW is net als voorgaande edities één van de strategische partners van InfraTech en biedt tijdens de beurs van 17-20 januari 2023 een uitgebreid kennis- en netwerkprogramma. Bekijk de bijna dertig CROW kennissessies en schrijf je gratis in op onze speciale eventsite.

Duurzaamheid doe je samen

Het thema van deze editie van InfraTech is ‘Move Forward’. Hoe toepasselijk?! Want CROW wil samen met partijen in de infrasector stappen vooruit zetten richting een duurzame GWW. Dat doen we door kennis uit te wisselen en mensen en partijen met elkaar te verbinden. Want duurzaamheid doe je samen.

Voor wie interessant

Daarom hebben we tijdens InfraTech 2023 een uitgebreid inhoudelijk programma voor je klaar gezet. En de sessies zijn zeker niet alleen interessant voor professionals uit de infrasector. Ook als je werkzaam bent in de fysieke leefomgeving, aanbesteden & contracteren en mobiliteit valt er genoeg te beleven. 

CROW-stand P.400

Tijdens de beurs gaan we graag met je in gesprek over duurzaamheid in algemene zin én natuurlijk de verschillende onderwerpen die tijdens de CROW-kennissessies aan bod komen. Wil je CROW'ers ontmoeten, mensen uit het werkveld en een heerlijke stroopwafel scoren? Kom dan zeker naar stand P.400.

Bekijk het CROW-programma

Bekijk welke CROW-sessies interessant zijn voor jou en schrijf je gratis in op onze speciale eventsite:

WWW.CROW.NL/INFRATECH

Let op! Naast de inschrijving voor de CROW-sessies op onze eventsite heb je een algemene toegangsregistratie voor InfraTech 2023 nodig.