Nieuwsbericht

Congres Duurzame mobiliteit raakt ook parkeren!

Profielfoto van Kennisplatform CROW
8 augustus 2023 | 1 minuut lezen

Een duurzaam en zorgeloos mobiliteitssysteem en 55% CO2-reductie in 2030 ten opzichte van 1990. Dat is nogal een ambitie. Regionale mobiliteitsprogramma’s kunnen hierin een grote bijdrage leveren. Maar waar begin je? En welke stappen moet je zetten om dichter bij dat eindpunt te komen? Dat ontdek je tijdens het eerste Congres Duurzame mobiliteit op 3 oktober aanstaande.

Vooruitgang begint met inzicht

Waar begin je? En welke stappen moet je zetten om dichter bij die ambitie te komen? Daarvoor heb je inzicht nodig in waar je nu staat ten opzichte van die ambitie. Een belangrijke voorwaarde bij beleidsvorming voor een schonere lucht en zorgeloos gebruik van mobiliteitsvormen. 

Het Congres Duurzame mobiliteit op 3 oktober biedt gemeenten en provincies hulpmiddelen en handvatten om met elkaar die ambitie waar te maken. Door kennis uit te wisselen, praktijkvoorbeelden te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit doet CROW in samenwerking met CE Delft, Berenschot, VNG, IPO, DRIFT en het ministerie van IenW.

Voor wie?

Dit congres is alleen bedoeld voor mensen die werken bij of voor gemeenten en provincies die bezig zijn of aan de slag willen met duurzame mobiliteit. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Zodra dit aantal is bereikt, kun je inschrijven op de wachtlijst. 

Aanmelden kan via eventpagina.

Ben je aangemeld, maar kun je er toch niet bij zijn? Dan verzoeken we je dit tijdig aan ons door te geven via congressen@crow.nl, zodat iemand anders in jouw plaats kan deelnemen.